Ποιοι είμαστε

Η Hekaton Hellenic Healthy Products είναι μία καινούρια εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2013 από τη συνεργασία των δύο οικογενειών Νάκου και Κόχειλα. Οι δύο οικογένειες δραστηριοποιούνται στον χώρο της ελαιουργίας εδώ και γενιές, παράγοντας λάδι εξαιρετικής ποιότητας.

Η επιτυχημένη ιστορική διαδρομή στην παραγωγή ελαιολάδου κορυφαίας ποιότητας έδωσε το έναυσμα στις δύο οικογένειες να ενώσουν τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος τους για το ελαιόλαδο και να δημιουργήσουν ένα πιο δυναμικό μοντέλο καλλιέργειας των κτημάτων, παραγωγής και τυποποίησης.

Αυτή η ένωση μας δίνει σήμερα ένα εξαιρετικό προϊόν, το Hekaton: το ομώνυμο ελαιόλαδο, με μοναδικό χαρακτήρα και περήφανη καταγωγή που επισφραγίζει το όραμα γενεών στην καλλιέργεια της ελιάς.

Το όραμά μας

Όραμά μας είναι να αναδείξουμε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Χαλκιδικής και να γνωρίσουμε στο ελληνικό και το παγκόσμιο κοινό την τοπική ποικιλία της Χονδροελιάς Χαλκιδικής –μια ποικιλία που αντιπροσωπεύει επάξια τη Μεσογειακή γεύση.

Παράλληλα, καρδιά της φιλοσοφίας μας συνεχίζει να είναι ο σεβασμός στην κληρονομιά των προγόνων μας που εργάστηκαν με πάθος για τη δημιουργία των ελαιώνων και κατάφεραν να συντηρήσουν την οικογένειά τους μέσα από την ελαιουργία.

Αυτούς τους ελαιώνες που διαχειριζόμαστε σήμερα εμείς, η νέα γενιά, συνεχίζουμε να καλλιεργούμε με αγάπη, σύγχρονες τεχνικές και τεχνογνωσία. Έτσι, προσθέτουμε το δικό μας λιθαράκι, και μετατρέπουμε τον κόπο των προγόνων μας σε γεύση… που αγγίζει την τέχνη.

Η Ποιότητα

 

olive5

Στη HEKATON παράγουμε ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας που τιμά τον τόπο προέλευσής του. Η πλούσια γεύση και υψηλή διατροφική αξία του είναι αποτέλεσμα της ιδιαίτερης φροντίδας που περιβάλλει όλη τη διαδικασία παραγωγής του.

Η εύφορη γη στη Φούρκα και στη Χανιώτη Χαλκιδικής, όπου βρίσκονται οι ιδιόκτητοι ελαιώνες μας, είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που χαρίζουν στο HEKATON τη νοστιμιά του.

Για να πετύχουμε την κορυφαία ποιότητα που επιμένουμε να προσφέρουμε, εφαρμόζουμε στα κτήματά μας Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης της Παραγωγής. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επιστήμονες που φροντίζουν διαρκώς για τη βελτιστοποίηση των ελαιώνων μας.

 

Πιστοποίηση

cerificate_iso_koxeila_el