Tο ελαιόλαδο, με μοναδικό χαρακτήρα και περήφανη καταγωγή που επισφραγίζει το όραμα γενεών στην καλλιέργεια της ελιάς

  • Εφαρμόζουμε στα κτήματά μας Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης της Παραγωγής
  • Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επιστήμονες
  • Καλλιεργούμε, κατά βάση, την εξαιρετική ποικιλία Χονδροελιά Χαλκιδικής
  • Στο τυποποιητήριό μας έχουμε καθιερώσει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το HACCP και το πρότυπο ΕΛΟΤ ENISO 22000.2005
  • Διατηρούμε την αυθεντική γεύση της παράδοσης και την περιβάλλουμε με ό,τι πιο κορυφαίο έχει να μας δώσει η σύγχρονη τεχνολογία. Έτσι, σας παρουσιάζουμε την αγαπημένη γεύση HEKATON classic (μονοποικιλιακό χονδροελιάς Χαλκιδικής) σε μια limited edition εκδοχή, με νέα συσκευασία.
  • Η καινούρια συσκευασία είναι φιλική προς το περιβάλλον, πλήρως ανακυκλώσιμη (100%), πολύ ελαφριά και ανθεκτική. Προφυλάσσει το ελαιόλαδο από τον αέρα, το φως, την υπεριώδη ακτινοβολία και τους μικροοργανισμούς, και είναι ιδανική για κάθε χρήση.
  • Ανακαλύψτε σήμερα το HEKATON classic aluminium limited edition και απολαύστε την κορυφαία γεύση HEKATON σε μία συσκευασία που θα ξεχωρίσει στο τραπέζι σας!
  • Προϊόν παραδοσιακής ποιοτικής ελαιουργίας, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΗΕΚΑΤΟΝ παράγεται από ελαιόδεντρα που καλλιεργούνται στη Φούρκα Χαλκιδικής.
  • Η περιοχή που χαρίζει το εύγευστο αυτό λάδι, διατηρεί μέχρι και τις μέρες μας την ονομασία Μετόχι Χιλανδάρι –ιδιοκτησία της ιεράς Μονής Χιλανδαρίου του Αγίου Όρους για περισσότερους από 5 αιώνες.
  • Σήμερα, και από τα μέσα του 20oυ αιώνα, οι ελαιώνες ανήκουν και καλλιεργούνται από την οικογένεια Νάκου, αποτελώντας τον τόπο γέννησης ενός ελαιολάδου πλούσιου σε άρωμα, χρώμα και γεύση.
  • Μονοποικιλιακό, από Χονδροελιά Χαλκιδικής, το HEKATON είναι μέτρια φρουτώδες, ελαφρά πικρό και ήπια πικάντικο. Ένα εξαιρετικό ελαιόλαδο και μία εκλεκτή επιλογή για κάθε γαστρονομική δημιουργία.